Adventor CRM

Adventor CRM hjelper små og mellomstore kunder med å ha bedre oversikt over kunderelasjonene sine. Egenopplevd frustrasjon over tunggrodde CRM-system har ført til at de har redefinert, forenklet og bygd en database med og for dine kundedata. Målet er å lage brukervennlige og nyttige funksjoner som forenkler jobben med dine kunder.  

Vi har hjulpet med følgende prosjekter:

  • Appdesign og brukertesting
  • Google design sprint for re-design av CRM
  • Visuell identitet for merkevaren

CRM_login_hvit.jpg
 
 
Jeg er strålende fornøyd med innsatsen og resultatet! Designet er effektivt og proft, og dere er smidige og kundesentrerte. Brukertestingen var lærerik og kostnadsbesparende.
— Frode Heimen, gründer Adventor
 
 
Screen Shot 2018-08-27 at 15.20.13.png
mobil_app.jpg

APP-design & brukertesting

Behov

Kundene ønsket seg en brukervennlig app der de kan lage egendefinerte lister, som for eksempel kjørelister, dokumentere avvik ved hjelp av bilder, i tillegg til å legge inn og ha tilgang til kundedialog.

Utfordring

Å designe én løsning som fungerte like godt for både iOS og Android, siden disse har ulike programmeringsspråk og designsystem.  

Løsning

Vi lagde interaksjonsdesign, designet skjermbildene for appen i en klikkbar prototype og brukertestet den på Adventors pilotkunder. Basert på tilbakemeldingene tilpasset vi design og innhold i tett dialog med app-utviklerteamet som satt i Polen.

Resultat

Appen er tilgjengelig i Google Play og iTunes fra høsten 2018.

 

 

Google Design Sprint for re-design av CRM

Behov

CRM-systemet var operativt, ting virket, men potensielle kunder sa at det så rett og slett litt hjemmelaget ut. Skulle de kjøpe en løsning de kunne stole på, måtte det se bedre ut. Tiden var inne for en redesign.

Utfordring

Å prioritere hva som var de aller viktigste funksjonene . Styrken i systemet er at det er fleksibelt og dynamisk. På den andre siden vet vi at jo flere valg brukerne får, jo mer forvirret blir de.

Løsning

Vi hadde lite tid, og valgte å kjøre en google design sprint, en veldokumentert design prosess der vi i løpet i av 3 dager så på brukerbehov, strategi, lagde nytt designforslag i en klikkbar prototype og fikk testet det på ekte mennesker.

Resultat

En oppdatert, lettfattelig strategi og merkevaremanual, innsikt fra ekte brukere, og et nytt design som ble videreutviklet og implementert.
 

GOOGLE_designsprint-01.jpg
CRM_innlogget_hvit.jpg
 
Logo_mockup.jpg
Profil_mockup.jpg

Visuell identitet

Behov

Adventor hadde behov for en stødigere visuell identitet til bruk i markedsføring og på web, brevmaler, presentasjoner, trykksaker og visittkort.

Utfordring

Den første utgaven av logoen var allerede tatt i bruk i stor grad, blant annet som foliering på biler. I stedet for å starte med blanke ark, så vi på hvordan vi kunne forbedre og justere uttrykket.

Løsning

Vi tok den eksisterende logoen og utarbeidet støttende visuelle elementer, fonter og fargepaletter.

 

 

Andre produkter vi har laget er blant annet brosjyre, powerpoint-mal,
brevmal og annonse.

 
Wordmal_mockup.jpg
Powerpoint_mockup.jpg
Brosjyre.jpg
 

Trenger du hjelp til et lignende oppdrag? Ta kontakt!
Send en mail til hallo@annadesign.no eller ring 905 86 228.