Kontakt oss gjerne!

Vi holder til i Fannestrandvegen 1 - i det koselige, gule huset på Ranvikhjørnet midt i Molde. Stikk innom for en uformell prat og en kaffekopp! :-)

E-post: hallo@annadesign.no

Telefon: 905 86 228

Huset_DSC_0605_redigert.jpg
 
anna.jpg

Anna Tokle Amundsen

Tjenestedesigner/Grafisk designer
Daglig leder

anna@annadesign.no
(+47) 905 86 228

Anna har en mastergrad i innovasjon og ledelse, og tjenestedesign og digital kommunikasjonsledelse på masternivå. I tillegg har hun en cand.mag. innenfor kunsthistorie og mediekunnskap, og videreutdanning i coaching, prosjekt- og designledelse. Hun har også svennebrev som grafiker. 

mari kopi.jpg

Mari Storås

Interaksjonsdesigner/Grafisk designer

mari@annadesign.no
(+47) 411 07 241

Mari har bachelor i interaktiv design fra NITH (nå Høyskolen Kristiania). Hun jobber med både web- og grafisk design, og er opptatt av å skape gode brukeropplevelser. Hun har i tillegg en bachelor som førskolelærer. 

 
vegard.jpg

Vegard Bjørkmo

Digital designer/film, animasjon

vegard@annadesign.no
(+47) 951 11 069

Vegard jobber med film og animasjon. I tillegg har han fagbrev som serviceelektroniker, og har studert industridesign på Høyskolen i Ålesund.

christian.jpg

Christian de Courcy

Christian er gründer, programmerer og webutvikler (elæring, websider, reklame). Han var en av tre som startet Hyper Interaktiv AS i 2000. 

 
marit.jpg

Marit Letnes

Innholdsrådgiver/brukertestleder

maritletnes@annadesign.no
(+47) 907 91 609

Marit har en mastergrad i litteraturformidling fra UiO, eksamener i innovasjon og markedsføring fra Fudan University i Shanghai og bachelorgrad fra Ntnu. Hun elsker å gjøre research, observere hva folk gjør og spørre "hvorfor det"? Hun har vært medlem av radio-, avis- og webredaksjoner siden 2004, og har jobbet med brukertesting siden 2012. 

 
 

Faste samarbeidspartnere

andreas.jpg

Andreas Winter

mariwatn.jpg

Mari Watn