Vollan gård

Vollan gård ønsker å tilby unike opplevelser fra fjord til fjell. Gården er omringet av spektakulær natur med den vakre Rødvenfjorden i umiddelbar nærhet.

Foreløpig tilbys overnatting, men med planer om gårdsutsalg med egne produkter, ciderproduksjon, temakvelder og mer, kom behovet for en gjennomført profil.

Vi har designet og utviklet nettsiden, logo, etiketter og annet markedsmateriell.

 

Logo

Logosymbolet er basert på bumerket som er funnet på bygninger på gården. Vi har tegnet av symbolet, og gjennom flere omganger redesignet det på en slik måte at det henger tett sammen med logonavnet Vollan Gård, og er med å understreke hvordan Vollan gård ønsker å bli oppfattet.

V-en i logonavnet og i symbolet er den samme. “Diamanten” i symbolet brukes som prikk over å - Vollan gård skal ha det lille ekstra, være en liten diamant. De loddrette strekene er hentet fra l-en i logonavnet.

 

Prosessen fra gammelt bumerke til ferdig logosymbol.

 
 

Gjennom en grundig oppstartsworkshop har vi fått frem forretningside, forretningsmål, visjon og verdier. Basert på denne bakgrunnen har vi designet en logo som er i tråd med verdiene til Vollan Gård - ekte gårdsopplevelser et steinkast fra fjord og fjell.

 
profilfarger-vollan-gaard

Profilfargene er inspirert av naturen rundt gården

 

Nettside

Målet var å lage en enkel og innbydende nettside som kan videreutvikles etter hvert som Vollan gård har behov for det. Nettsiden skal gjenspeile gårdens verdier og synliggjøre tilbud. Vi har brukt bilder og farger med fokus på det nære og autentiske.

nettside-vollan-gard

Nettside til Vollan gård

 

Eksempler på profilen i bruk på ulike flater

eplecider-etikett-vollan

Etikett til eplecider produsert på Vollan gård

baerenett-vollan

Bærenett med Vollan logo

Stempel med Vollans logosymbol/bumerke

 

Etiketter til evt. saft/juice

Grønn t-skjorte med Vollan logo


Les mer om Vollan gård på www.vollangaard.no